maanantai 25. maaliskuuta 2013

Aurinkoa!


Huoh. Ihan liian pitkäksi venyi taas päivitysväli, mutta lähinnä tuo työelämä on pitänyt kiireisenä. Joka tapauksessa meillä on sentään tapahtunut jotain, nimittäin eräänä kauniina päivänä palatessani töistä kotiin oli armas siippani kohentanut eteisen uuteen kuosiin: seinät oli maalattu ja uudet (Ikean) kalusteet kasattu paikoilleen.Etsin pitkään sopivaa naulakkoa, mutta tila on kuitenkin niin pieni, ettei kooltaan ja näöltään sopivaa meinannut löytyä. Haaveilin jopa Hang It Allista, mutta lopulta päädyin toisenlaiseen, tilaa säästävämpään ratkaisuun. Sitä ei ole vielä toteutettu, joten kuvia myöhemmin!

Myös sauna on vihdoin valmis ja se on ihana! Ja käytössä se on ollut ahkerasti: kiuas on lämmennyt joka ilta saunan valmistumisesta lähtien. Laudemallia pähkäilimme muutamaan kertaan, mutta lopulta päädyimme haaveilemaani mökkisaunatyyppiseen ratkaisuun: yksi porras vie koko saunan levyiselle lavetille ja perällä on tavanomaista leveämpi laude. Kiuas on Harvian pilarikiuas ja löylyt sillä ovat juuri sopivan lempeät. Olemme miehen kanssa kovia saunojia, mutta itseäni ilahdutti erityisesti kuopuksen toteamus ensimmäisen saunomisen jälkeen: "Olipa ihana sauna! Tätä täytyy tehdä pian uudestaan!" :)


Alemmassa kuvassa vilahtaa myös taloutemme läheisriippuvainen karvamoppi. :)

Eteisen lisäksi seinät ovat saaneet pinnalleen taidetta: iltaa istumassa olleet ystävät toteuttivat visioitaan vanhojen tietosanakirjojen ja tyhjien kehysten kautta.


Ihanaa, kun on kevät! Tuntuu, että on aivan eri tavalla virtaa, kun voi imeä energiaa auringosta! Toisaalta kauhistuttaa, kun valo paljastaa pölyt nurkissa ja tahrat ikkunalaseissa... No, jospa sitä virtaa riittää myös siivoamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti